«Καλπάζει» με Μαρουκάκη

Με τον 25χρονο επιθετικό να πετυχαίνει δυο γκολ η ΑΕΛ επιβλήθηκε άνετα του Πανελευσινιακού με 3-1

Ιδανικά έχει ξεκινήσει την πορεία της στη Football League η ΑΕΛ καθώς πήρε το τρίποντο και τη 2η αγωνιστική όπου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρουκάκη επικράτησε του Πανελευσινιακού με 3-1 στο AEL FC Arena στο οποίο έδωσαν δυναμικό «παρών» 9.000 και πλέον οπαδοί!

Οι «βυσσινί» είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου και παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 2-1, «απάντησαν» γρήγορα και κατάφεραν να… κλειδώσουν τη νίκη από το 67’.

Έχοντας λοιπόν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τον έλεγχο του ρυθμού οι παίκτες του Ντόστανιτς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 13’ όταν ύστερα από σουτ του Ουρτάδο που χτύπησε στο δοκάρι, ο Μαρουκάκης πήρε το «ριμπάουντ» και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια η εικόνα του ματς δεν άλλαξε με τους Θεσσαλούς να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους παίκτες του Δημόπουλου να μην μπορούν να γίνουν απειλητικοί.

Έτσι, φαινόταν πως το δεύτερο γκολ για την ΑΕΛ ήταν θέμα χρόνου. Πράγματι, στο 57’ ο Μαρουκάκης… χτύπησε ξανά όταν έπειτα από ασίστ του Μπουντόπουλου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και πλάσαρε εύστοχα τον Μπαντίκο για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μάλιστα κατάφεραν να μειώσει στο 65’ με δυνατό σουτ του Μπλάνο. Όμως οι «βυσσινί» είχαν την… απάντηση και μόλις 2 λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλός επιχείρησε το σουτ ύστερα από σέντρα του Μονιάκη κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος (46' Λαμπρόπουλος), Μπανούσης (72' Κομεσίδης), Ουρτάδο, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος, Ροβίθης (58' Πάτο)

Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε (63' Χαλιώτης), Μποτωνάκης, Τσίγκρος, Τσολακίδης (66' Μπαρμπόσα), Κασνέτσης, Λίτσος, Νικολάου, Κακαράς (33' Κορνελάτος), Μπλάνκο, Πλαβούκος

Last modified onΚυριακή, 04 Οκτώβριος 2015 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep