Κίνητρο η... αφιέρωση

Στο «αντίο» του Ελευθερόπουλου ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 1-0 την ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης (10/06) στο ΕΑΚ Βόλου μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και της ΑΕΚ δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο. Οι μεν γηπεδούχοι, άλλωστε, είχαν μείνει πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης ακόμα και της 3ης θέσης, ενώ η δε Ένωση είχε κατακτήσει τον τίτλο και παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Τι μέτρησε τελικά; Η επιθυμία των γηπεδούχων να κλείσουν με τρίποντο τη φετινή χρονιά, η οποία ήταν γεμάτη προβλήματα και να την εφιερώσουν στον προπονητή τους, Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Έτσι και έγινε...

Οι Θεσσαλοί σε ένα ματς που, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε ρυθμό, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ένα από τα αρκετά λάθη της ΑΕΚ στα μετόπισθεν και στο 49' ο Διαμαντόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το 1-0 και αμέσως έτρεξε να αγκαλιάσει τον «Ελέ». Σημειώνεται ότι το διαζύγιο της ΠΑΕ με τον τελευταίο είχε ανακοινωθεί αρκετές ώρες πριν τη σέντρα, δηλαδή σε... ασυνήθιστο τάιμινγκ. Η ΑΕΚ από την άλλη πλευρά είχε ελάχιστες καλές στιγμές στο ματς και έδειξε ότι είδε ως αγγαρεία την τελευταία υποχρέωση της φετινής σεζόν.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (68' Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Καρράς (65' Ρόκας), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (82' Σκοπελίτης).

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Π. Ντούνης, Σβάρνας (56' Κορδέρο), Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γροντής (62' Μ. Ντούνης), Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ρόβας, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Ντακόλ (70' Κρισάντους).

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep