Σοβαρός και στο φινάλε ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 2-0 την Παναχαϊκή και έκλεισε με θετικό πρόσημο τη σεζόν 2014-2015.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις εφετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Απόλλων Σμύρνης. Στην έδρα του για τη 10η ''στροφή'' των play off επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής, τερματίζοντας με 20 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα, έξι λιγότερους από τον 2ο Ηρακλή. Αν και στο πρώτο μέρος οι Αχαιοί πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, στο δεύτερο μισό η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανέβασε στροφές και κατάφερε να φτάσει σε ένα ακόμα τρίποντο.
Στο 63' η εκτέλεση φάουλ του Άρσιτς, αφού πρώτα ξεγέλασε τον Παπαδόπουλο, κατέληξε στα δίχτυα, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 81', όταν από πάσα του Σουάνη το σουτ του Ανγκούλο δεν άφγσε περιθώρια στον γκολκίπερ της ομάδας της Πάτρας.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Χατζηζήσης, Λίτσης (11' λ. τρ. Χατζής), Κοτσώνης, Πινέιρο, Ηρακλής, Καραδέμητρος, Σουάνης, Βάντερσον (79' Φουκαράς), Μπαμ Μπαμ (45'+5' Άρσιτς), Ανγκούλο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Χαρτσιάς (82' Πατινιώτης), Κοντοχρήστος, Κάργας, Μασούρας, Καρβουνιάρης, Γκαντιάγκα (21' λ. τρ. Αναστασόπουλος), Τρίγκας, Στεργίδης (74' Χούσα), Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης.

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep