Έχασε παίκτες, «κλειδώνει» άνοδο

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και θέλει έναν ακόμα πόντο για τη... μαθηματική άνοδο.

Παιχνίδι... απωλειών ήταν για την ΑΕΚ αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Όχι βαθμολογικών, αλλά βασικών ποδοσφαιριστών, καθώς ο Μπακάκης είδε το γόνατό του να γυρνά και εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό. Ακόμα και ο Γροντής που διαμόρφωσε στο 49' το 1-0 υπέρ της Ένωσης, αποχώρησε λόγω χτυπήματος, όμως το τέρμα αυτό και τα υπόλοιπα αποτελέσματα έφεραν τους «κιτρινόμαυρους» ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της μαθηματικής ανόδου.

Η ΑΕΚ έφτασε τους 22 πόντους, ξέφυγε 15 από τον Απόλλωνα και θέλει έναν ακόμα βαθμό για να κλείσει εισιτήριο για τη Super League. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν πατούσαν καλά και είχαν προβλήματα στα μετόπισθεν, με τους Θεσσαλούς να απειλούν σε αρκετές περιπτώσεις, όπως στο χαμένο τετ α τετ του Διαμαντόπουλου. Ωστόσο, μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο 45λεπτο και χάρη σε συνδυασμό έφτασαν στο γκολ με τον Γροντή και αφού προηγουμένως ο Αραβίδης είχε δοκάρι από σέντρα του Μπαρμπόσα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν από εκεί και έπειτα, με το ματς να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και την ΑΕΚ να τελειώνει το ματς με τριπλάσιες τελικές (15-5) και υπέρ της κατοχή (64% - 36%).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Μπακάκης (57' Γεωργέας), Σοϊλέδης, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Φαγιέ (78' Ντακόλ), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Γροντής (65' Ανάκογλου), Αραβίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας (46' Τριανταφυλλάκος), Κυζιρίδης, Μπίτανγκ, Σκοπελίτης (69' Μπαλντοβαλίεφ), Θέος, Διαμαντόπουλος.

Last modified onΠέμπτη, 21 Μάιος 2015 00:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep