«Χτύπησε» με... Λούκι Λουκ ο Ηρακλής!

Με γκολ του Λουκίνα ο Ηρακλής νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο.

Αυτή τη φορά ο Ηρακλής δεν επέτρεψε στην ΑΕΛ να φύγεθι με το «διπλό» από το Καυτανζόγλειο. Ο Γηραιός με καρφωτή κεφαλιά του Λουκίνα στο 74' άνοιξε το σκορ, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τέλους. Ο στράικερ των Θεσσαλονικέων πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα, έφτασε τα 12 στη Football League και οδηγεί την ομάδα του ακάθεκτη προς την άνοδο. Εξάλλου, απαιτούνται ακόμα τέσσερις πόντοι, ώστε και μαθηματικά να εξασφαλιστεί ο στόχος.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όχι όμως και ότι οι «βυσσινί» κλείστηκαν στα καρέ τους. Όποτε τους δόθηκε η δυνατότητα βγήκαν μπροστά και προσπάθησαν να νικήσουν τον Χουάντερσον, ο οποίος στο φινάλε του αγώνα έπρεπε να αποβληθεί, καθώς χτύπησε εκτός φάσης στον σβέρκο τον Μπόγιοβιτς. Ο διαιτητής Δημητρόπουλος, ωστόσο, του έδωσε κίτρινη. Ο Απόλλων ηττήθηκε στην Κόρινθο, η ομάδα του κάμπου δεν το εκμεταλλεύτηκε και έμεινε στην 4η θέση.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (73' Τσιλιανίδης), Κάσσος (58' Κυριακίδης), Πασάς (90' Καρασαλίδης), Λουκίνας.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας (82' Γιάντσης), Πινδώνης Σερζίνιο, Μπόγιοβιτς, Ν Γκεσάν (42' Πίντο).

Last modified onΤετάρτη, 20 Μάιος 2015 22:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep