Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όρθια στο Αλκαζάρ

ΑΕΛ και Λαμία... δούλεψαν για τον Ηρακλή και έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι του Αλκαζάρ.

Τον βαθμό απέσπασε στη Λάρισα η Λαμία στο μεταξύ τους ντερμπι που έγινε στο Αλκαζάρ το απόγευμα της Κυριακής (08/02). Οι δύο ομάδες πρωταγωνίστησαν σε μία... γεμάτη ισοπαλία και παρά το 0-0, το ματς είχε καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Οι «βυσσινί» είχαν μία καλή στιγμή στο 7' με τον Γιάντση να μην εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Ν' Γκεσάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 12' με τον Βασιλόγιαννη να βγαίνει τετ α τετ με τον Μπλάζιτς, αλλά να σουτάρει άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο παρά το καλό ξεκίνημα της Λαμίας, όμως στο δεύτερο 45λεπτο τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι πολλές διακοπές δεν βοήθησαν για να διατηρηθεί ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου. Η ΑΕΛ στο 53' έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μπλάζιτς να αποκρούει τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Ελιομάρ. Στο 67' ο Μπόγιοβιτς με γυριστό δεν βρήκε στόχο και στο 69' ο Γιενγκά με σουτ στην κίνηση αστόχησε. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» απέσπασαν τον πόντο προς... ευχαρίστηση του Ηρακλή, ο οποίος μόλις πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς που του αφαιρέθηκαν, θα ανοίξει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης (61' Πινδώνης), Ελιομάρ, Γιάντσης (68' Περίκο), Ν' Γκεσάν (78' Ρίστοβιτς), Μπόγιοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κακαράς, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Μουμίν, Βασιλόγιαννης (82' Χαϊκάλης), Γκούρμα, Γιενγκά (69' Τ. Καμαρά), Α. Καμαρά (87' Πέρεθ).

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Κουντουρέλης, Αργυρός (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 08 Φεβρουάριος 2015 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep