Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παρθενικό» διπλό αναρρίχησης

Ο Πιερικός απέσπασε διπλό στον Εύοσμο, νικώντας 3-2 τον Αγροτικό Αστέρα.

Η ομάδα της Κατερίνης κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τον Εύοσμο, σημειώνοντας το δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα και το πρώτο της διπλό στο βόρειο όμιλο της Football League. Η επικράτηση κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα την έφερε στην πρώτη εξάδα.

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος στον Εύοσμο. Δύο γκολ , δύο δοκάρια, «φουλ» της κίτρινης και νεύρα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Στο 16’, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Σταματής με πλασέ μετά από διώξιμο της άμυνας του Αγροτικού Αστέρα έκανε το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο Ντόσης είχε δοκάρι για τον Πιερικό, εν τούτοις, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Καρακατσάνης με πολύ όμορφο μονοκόμματο σουτ σημείωσε το 1-1. Μάλιστα, ο Αγροτικός Αστέρας παραλίγο να σκοράρει και στο 41’, όμως η μπάλα από την κεφαλιά του Καπία κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Παπατολίκα.

Στο δεύτερο μέρος, με πρωταγωνιστή τον Μυστακίδη, ο Πιερικός κατάφερε να σημειώσει ακόμη δύο γκολ και να δώσει σπουδαίο διπλό στον Πιερικό. Αρχικά, στο 59’ με κεφαλιά κάνοντας το 1-2 και έπειτα, στο 75’ με πλασέ πετυχαίνοντας το 1-3. Και τις δύο ασίστ στα δύο τέρματα των Κατερινιωτών τις έβγαλε ο Γιαννούλης. Ο Αγροτικός Αστέρας μείωσε σε 2-3 με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Περικλής Αμανατίδης): Tαταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Τσεμπερίδης (80' Θεοδωρίδης), Σαμουηλίδης, Στεφανίδης, Γεωργιάδης (64' Μίλιτς), Ναστέφσκι (64' Βελλίνης), Καρακατσάνης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης (90’ Παλιάτσιος), Μπαξεβάνος, Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (90+1’ Μπαστάνης), Ντόσης, Σταματής.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Πετρόπουλος (Θεσσαλίας)

Last modified onΚυριακή, 08 Φεβρουάριος 2015 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep