Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κορυφή και στο 2015!

Με το… δεξί μπήκε η Λαμία στο 2015, νικώντας 2-1 τον Αιγινιακό.

Η Λαμία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες με Τύρναβο και Ηρακλή και παρέμεινε αήττητη και με την έλευση του 2015! Επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού και με το τρίποντο εξακολουθεί να βρίσκεται στο ρετιρέ του 2ου ομίλου. Αν και κρατούσε το 2-0 μέχρι το 66’ χωρίς να απειληθεί, «ανησύχησε» στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα μετά τη μείωση του σκορ, στο 67’, όταν η ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου έκανε το 2-1 με τον Κυνηγόπουλο.

Με ένα γρήγορο γκολ από τα… αποδυτήρια, μόλις στο 1’, η Λαμία πήρε κεφάλι στο σκορ και μετέτρεψε το πρώτο μέρος σε… τυπική διαδικασία. Ο Φατιόν με σουτ εκτός περιοχής έδιωξε το άγχος των γηπεδούχων, οι οποίοι όχι μόνο απειλήθηκαν ελάχιστα από τον Αιγινιακό, αλλά πήραν διαφορά δύο τερμάτων λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 43’ ο Γκούρμα με προβολή έκανε το 2-0 για τη Λαμία.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές επηρέασαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Έγιναν λίγες φάσεις στο πρώτο 15άλεπτο, με πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους τον Χαϊκάλη στο 47’ και τον Ζουλιώτη στο 53’. Και ενώ ο Αιγινιακός δεν είχε απειλήσει καθόλου, ενδεικτικό το γεγονός ότι δεν είχε ούτε ένα κόρνερ, κατάφερε να μειώσει στο ματς στο 67’. Ο Κυνηγόπουλος σκόραρε, έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια και ασίστ του Πέντα. Το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τη Λαμία να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Φατιόν, Γιενγκά (66' Καμαρά), Νεόφυτος (59' Φράγκος), Χαϊκάλης (79' Αντωνόπουλος), Μουμίν, Γκούρμα.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Ντος Σάντος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (64' Κυνηγόπουλος), Ζούρκος, Πέντα, Πολύζος, Αχαλινόπουλος Κ. (56' Πόποβιτς), Καζάκης.

Διαιτητής: Μανούρας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Νενεκούμης, Καραγεώργος (Αργολίδας)

Ακολουθήστε μας στο Twitter: FL News

 

Last modified onΚυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep