Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ποδαρικό με γκολ και θέαμα

Ο Άλιμος επικράτησε 3-2 της Ερμιονίδας σε ένα γεμάτο παιχνίδι, με ανατροπές, γκολ και πολλές φάσεις.

Την δεύτερη διαδοχική του νίκη πέτυχε ο Άλιμος που μπήκε στο 2015 με τον καλύτερο τρόπο και συνέχισε όπως έκλεισε την τελευταία χρονιά. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε μια ωραία αντεπίθεση και τέλειο σουτ του Παβίσεβιτς έξω από την περιοχή και έκανε το 0-1 στο 20ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα η πίεση στην περιοχή της Ερμιονίδας αυξήθηκε και ο Άλιμος έγινε πιο ουσιαστικός με την είσοδο του Μπεριέξ στο ματς. Ο Ιωάννου ισοφάρισε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Αργεντινού στο 38ο λεπτό.  Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Σαγανάς αιφνιδίασε την ομάδα της Αργολίδας και έκανε στο 47ο λεπτό το 2-1, ενώ πριν προλάβουν να αντιληφθούν οι φιλοξενούμενοι τι είχε συμβεί, ήρθε το 3-1 με σουτ του Μπεριέξ στο 50ο λεπτό.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος, η Ερμιονίδα έφτανε δύσκολα στην περιοχή τους και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 84ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παβίσεβιτς και είχε κερδίσει ο Συμελίδης από τον Βιγιαφάνε.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μπονγκ (64' Γούλας), Σταύρου (32' Μπεριέξ), Παντελής, Καραμέρης, Ιωάννου, Σαγανάς (87' Κουμπαρούλης)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Σαμαράς (63' Μηλιώτης), Ιασωνίδης, Κιοσές (62' Ταπέ), Όμο, Συμελίδης, Παβίσεβιτς, Κολόκας, Τσακόν (77' Στάϊκος), Βλαχόπουλος.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Σιδέρης, Μεϊντανάς (Αχαΐας) 

Ακολουθήστε μας στο Twitter: FL News

Last modified onΚυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep