Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και τώρα... πρωτιά (video)

Ο Ηρακλής δέχτηκε το δώρο της Λαμίας, νίκησε 2-0 τη Ζάκυνθο και πλησίασε στον πόντο το ρετιρέ.

Στη δεύτερη διαδοχική ήττα (2-0) υποχρέωσε τη Ζάκυνθο ο Ηρακλής, εκμεταλλευόμενος έτσι τη «γκέλα» της Λαμίας απέναντι στη Ζάκυνθο. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Γηραιός δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, είδε την αντίπαλο να έχει δοκάρι στο 35' με τον Παπαδημητρίου, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο «καθάρισε».

Ο Πουρτουλίδης με εκτέλεση κόρνερ βρήκε το κεφάλι του Μπαρτολίνι, με τον Αργεντινό να ανοίγει το σκορ στο 72' και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Περόνε σέρβιρε για τον Λουκίνα, ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Πλέον οι Θεσσαλονικείς περιμένουν τη Λαμία για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και, φυσικά, με νίκη θα κάνουν γιορτές στο... ρετιρέ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Στάμου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης (70' Λουκίνας), Κάσσος (53' Σιατραβάνης), Ρομάνο (89' Κυριακίδης), Περόνε.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Νόνης (88' Κρολ), Κρισμάρεβιτς, Αποστόλου (58' Πέττας), Πιτταράς (78' Κουτσούκης), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Γεωργάκης (Ηπείρου), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

 

Last modified onΤετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep