Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο μετά από καιρό

Ο Απόλλων 1926 επέστρεψε στις νίκες (1-0) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Απόλλων 1926, που επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Καλαμαριά χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ακασού στο 85’. Οι γηπεδούχοι επιζητούσαν μόνο το τρίποντο για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση και τα κατάφεραν σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης. Τρεις βαθμοί που ήρθαν έπειτα από πολύ καιρό και συγκεκριμένα από τις 3 Νοεμβρίου κόντρα στον Τύρναβο (1-0).

Ανούσιο ήταν το πρώτο ημίχρονο στην Καλαμαριά. Ο Απόλλων 1926 είχε την κατοχή, ωστόσο, δεν σημείωσε καμία αξιόλογη φάση. Απείλησε στο 40΄με την κεφαλιά του Βαγγελόπουλου, όμως ο Μέλκας ήταν σε ετοιμότητα. Το ίδιο και η Αναγέννηση Καρδίτσας, που δεν φάνηκε επιθετικά στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων μπήκε επιθετικά. Έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ με διπλό δοκάρι στο 55’! Ο Καπετάνος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ευσταθίου με σουτ την έστειλε και πάλι στο δοκάρι. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 85’, όταν ο Ολίσε έβγαλε τη σέντρα και ο Ακασού με προβολή έδωσε το τρίποντο στους «κοκκινόμαυρους».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Live ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Ολίσε, Ακασού, Νατσιόπουλος (46' Καπετάνος), Β. Παπαδόπουλος (58' Καράμπελας), Ευσταθίου (73' Σουλίδης), Αναστασίου.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Παπαργυρίου, Μίχος (62' Τζανής), Οικονόμου, Στάμος, Κουλίδης, Βουτσιά (57' Μπουντούρης), Τζέκος, Μπιτέλης, Μαυρίας (78' Υφαντής), Νίκιτς.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Αναστασίου (Λάρισας), Σάββας (Σερρών)

Last modified onΠέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014 13:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep