Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πέταξε βαθμούς στο Κρανίδι!

Η Ερμιονίδα κράτησε στο 0-0 την ΑΕΚ και την υποχρέωσε στην πρώτη της βαθμολογική απώλεια.

Σκούρα τα βρήκε στο Κρανίδι η ΑΕΚ. Η Ένωση Ερμιονίδας αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι για την Ένωση, την οποία κράτησε στο 0-0 στην αναμέτρηση της Κυριακής (14/12). Και να φανταστεί κανείς ότι οι γηπεδούχοι σπατάλησα ουκ ολίγες σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν αυτοί και να πάρουν τη νίκη. 

Ο τραυματισμός του Μπαρμπόσα στα πρώτα λεπτά έπαιξε το ρόλο του, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν έναν από τους πιο δημιουργικούς παίκτες τους. Η ΑΕΚ δεν βρήκε διαδρόμους προς την εστία του Πονηρού, μια και οι παίκτες του Μπολάνο ήταν αλάνθαστοι στην αμυντική τους λειτουργία. Επιτυχία αυτή για τη νεοφώτιστη ομάδα, που διέκοψε το νικηφόρο σερί του Δικεφάλου.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Όμο, Ιασωνίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Σβόγιτς (51' λ. τρ. Ταπέ), Βλαχόπουλος (86' Τούτοριτς), Κιοσσές, Παβίσεβιτς, Τσακόν (75' Στάικος).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Γεωργέας (87' Φαγιέ), Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ανάκογλου (63' Ζόριτς), Κορδέρο, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (19' λ. τρ. Αραβίδης), Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Last modified onΠέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014 02:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep