Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Την εκτέλεσε ο πρώην!

Με ηγέτη τον Μαρουκάκη η Παναχαϊκή επικράτησε της Καλλιθέας.

Μια ακόμη νίκη για την Παναχαϊκή, που συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη Football League. Οι Αχαιοί ήταν καλύτεροι από την Καλλιθέα, της οποίας επικράτησαν με 2-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ματθαίος Μαρουκάκης, στο 11' και στο 36'. Ο στράικερ των Πατρινών, υπενθυμίζεται, έχει περάσει από την Καλλιθέα, την οποία ''εκτέλεσε'' στο παιχνίδι της Κυριακής (14/12). Τα δύο τέρματα των γηπεδούχων σημειώθηκαν μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Ντα Κόστα, του πιο δημιουργικού παίκτη της Παναχαϊκής, που τραυματίστηκε.
Οι Αχαιοί θα μπορούσαν να σημειώσουν και τρίτο γκολ, αλλά ο Πλέγας στο 71' σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Αυτή για την Παναχαϊκή ήταν η έκτη νίκη σε επτά παιχνίδια.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Τσώνης, Ασίγκμπα, Άλα, Στεργίδης (80' Χούσα), Μαρουκάκης, Ντα Κόστα (7' λ. τρ. Αναστασόπουλος, 59' Πλέγας), Μπαλού, Γκαντιάγκα, Πατινιώτης, Χαρτσιάς.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης, Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Μασάδο, Ρουσάκης, Μπέλης (77' Κατσικογιάννης), Νικολάου (38' Ρόχας), Πιτταράς (46' Τσίπρας), Μιχαλόπουλος.
Διαιτητής: Κουλούδης (Λέσβου)
Βοηθοί: Κοτζαμανίδης (Πειραιά), Μπαλιάκα (Λέσβου)

Last modified onΚυριακή, 14 Δεκέμβριος 2014 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep