Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χ…αμένη στα προβλήματά της

Η... ασθενής ΑΕΛ έμεινε στο 0-0 με τον αξιόμαχο Τύρναβο, με τους Βυσσινί να βγάζουν όλο τον εκνευρισμό από όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Τα εσωτερικά προβλήματα σπάνια αφήνουν μυαλό για ποδόσφαιρο και η ΑΕΛ το βίωσε από πρώτο χέρι απέναντι στον Τύρναβο. Η εξέδρα ασχολήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, εκτός από το σημείο που σηκώθηκε για ζέσταμα ο Κώστας Νεμπεγλέρας χωρίς τελικά να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του Θωμά Γράφα.

Στον αγωνιστικό χώρο μεταφέρθηκε ο εκνευρισμός από όλες τις πλευρές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστή ανάπτυξη από την ΑΕΛ που δεν δημιούργησε φάσεις και απείλησε την εστία του Τυρνάβου από προσωπικές ενέργειες. Από την πλευρά της, η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα έμοιαζε να είναι ευχαριστημένη με το να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της και να ψάξει τις αντεπιθέσεις για να κλέψει το ματς κυρίως με τον Γεωργίου.

Η αποβολή του Κισκαμπάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 63ο λεπτό άλλαξε τις ισορροπίες στην αναμέτρηση, αλλά εκεί ο Τύρναβος θέλησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του παρότι έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο τέλος παραλίγο να το καταφέρει, αφού έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες με τον Ποκόνγκ.

Από την άλλη, η ΑΕΛ είχε δύο φάσεις με την κεφαλιά του Πινδώνη (86’) και το διαγώνιο σουτ του Μούτσα (87’).  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Τζούνιορ, Πινδώνης, Ντερνίς (65' Τσιλιγκίρης), Σουάνης (58' Μούτσα Μπλέντι), Περίκο (46' Αναστασάκος), Στεφανίδης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτη, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Πεχλιβανόπουλος, Γεωργίου (75' Ζυγκερίδης), Ντατίδης, Σολφερίνο (68' Σουλιώτης), Μιλουτίνοβιτς (57 Τσούκαλος), Παληγεώργος, Στεργιανός, Ποκόνγκ.

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Ρίγκος (Γρεβενών), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 23:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep