Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισόπαλο… ντέρμπι ανόδου

Παναιγιάλειος και Απόλλων έδειξαν στο μεταξύ τους 1-1 πως έχουν την ποιότητα για να είναι βασικοί διεκδικητές της ανόδου.

Σε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι που ξεκίνησε με 30 λεπτά καθυστέρησης λόγω προβλήματος με τους προβολείς του γηπέδου ο Παναιγιάλειος και ο Απόλλων προσέφεραν σπουδαίο θέαμα στο μεταξύ τους 1-1. Ο Ουρτάδο ήταν η κινητήρια δύναμη των γηπεδούχων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μπορεί να μην του βγήκαν τα σουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή, αλλά η πολύ όμορφη εκτέλεση του κόρνερ στο 15ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στον Παναιγιάλειο, αφού ο Ιωάννου έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το έλεγχο, ο Μουράτ Σεροπιάν τους ζητούσε να μείνουν μπροστά για να ψάξουν το δεύτερο γκολ και αυτό έδωσε μόνο αντεπιθέσεις στον Απόλλωνα. Η «ελαφρά ταξιαρχία» κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στην ωραία έμπνευση του Βάντερσον, οποίος βρήκε με λόμπα τον Φαρινόλα στην περιοχή και έστειλε ισόπαλες τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε, υπήρξαν φάσεις και στις δύο εστίες, αλλά χωρίς να υπάρξει κλασική ευκαιρία. Ο χρόνος χάθηκε με πολλά φάουλ, κάποιες καθυστερήσεις και γκρίνια που στο τέλος κόστισε και την αποβολή των δύο προπονητών που τσακώθηκαν για το αν πρέπει να μπει πάλι ο Βάντερσον στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Τζημογιάννης, Τσατσαρής, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Σταμογιάννος (59' Νάστος), Ουρτάδο, Μπούνας, Σεχολάρι (67' Μίλιεβιτς), Σκαρτσίλας (80' Μπουρλάκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης (46' Κυριάκος), Γκόλιας, Κύργιας, Χατζής, Κοτσώνης, Λαγός, Νανία (64' Γεωργίου), Φαρινόλα (74' Κυβελίδης), Ανγκούλο, Βάντερσον.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Πυλαρινός (Ζακύνθου)

Last modified onΔευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep