Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ηρακλής με σπασμένα φρένα

Πέρασε και από την Άμφισσα με 1-0 ο «Γηραιός» και συνεχίζει με το απόλυτο την πορεία του.

Ο Ηρακλής έδειξε να μην επηρεάζεται από τις 25 μέρες αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση με τον Φωκικό, έκανε ευκαιρίες και τελικά έφτασε στο γκολ από στημένη φάση, με ωραία εκτέλεση του Περόνε, στο 32ο λεπτό.

Το 1-0 υπέρ του «Γηραιού» δεν σταμάτησε την πίεση και έψαχνε το δεύτερο γκολ που θα τον εξασφάλιζε περισσότερο, αλλά έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Περόνε πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, ο Φωκικός πίεσε και έψαξε την ισοφάριση, αλλά δεν έχασε σημαντικές ευκαιρίες, εκτός από εκείνη του Καλλέργη στο 49ο λεπτό. Με αρκετά φάουλ, κίτρινες κάρτες, καθυστερήσεις για καπνογόνα και τραυματισμούς κύλησε το υπόλοιπο του αγώνα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιάννης Λύτρας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Ρεβυθόπουλος, Σαΐν, Σκαρίμπας (88' Καρυπιάδης), Καλλέργης (61' Γεωργουσόπουλος), Ντάμπος (82' Ευαγγελιδάκης), Χαριτίδης, Γκατσέσα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (90' Κυριακίδης), Περόνε (73' Λουκίνας), Σιατραβάνης, Πασάς (64' Τσιλιανίδης).

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολαδός, Δόσης (Αθηνών)

Last modified onΠαρασκευή, 28 Νοέμβριος 2014 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep