Νίκησε τον ΠΑΟΚ Β'

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ Β' στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ Β' αντιμετώπισε στη Θεσσαλονίκη τον Πανσερραϊκό. Πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι, για το Κύπελλο, η ομάδα των Σερρών επικράτησε με 3-1.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ:

«Χρήσιμα συμπεράσματα αποκόμισε το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ Β μετά το απογευματινό φιλικό που έδωσε στη Σουρωτή, απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ο Δικέφαλος έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την κατάσταση ετοιμότητας που απαιτείται, εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.

Απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, από τον οποίο ηττήθηκε 3-1, ο ΠΑΟΚ Β επέδειξε πλουραλισμό επιλογών, καθώς χρόνο συμμετοχής πήραν 21 παίκτες. Στην προσπάθεια να αποκτήσει η ομάδα χαρακτήρα και ταυτότητα, τα ανταγωνιστικά φιλικά κρίνονται πρόσφορα δοκιμών προφανώς και ιδιαιτέρως χρήσιμα, ώστε να καταλήξει το τεχνικό επιτελείο σε συμπεράσματα.
Στα του αγώνα, ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει 2-0 στο ημίχρονο, μείωσε στο 55’ με τον Ουεντραόγκο, μα λίγο πριν το τέλος δέχτηκε ένα ακόμα γκολ.

Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΟΚ Β είναι αυτό στην Αριδαία το Σάββατο 18.09, ενώ στις 25.09 ο Δικέφαλος υποδέχεται στη Σουρωτή την Ξάνθη».

Last modified onΤετάρτη, 15 Σεπτέμβριος 2021 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep