Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανάσα από την άσπρη βούλα

Το πέναλτι του Ηλία Μανίκα και ο Πατσιογεώργος χάρισαν στον Πιερικό την πρώτη νίκη (1-0) στο πρωτάθλημα απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Στον Πιερικό τόνιζαν ότι ο πόντος στην Καλαμαριά θα τους βοηθούσε ψυχολογικά ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Παρά τις πολλές απουσίες, λοιπόν, οι «ασπρόμαυροι» πανηγύρισαν την πρώτη τους φετινή νίκη (1-0) απέναντι στους «σταχυοφόρους» και ανάσαναν βαθμολογικά παρά την πίεση που δέχτηκαν.

Χρυσός σκόρερ για τους Κατερινιώτες ο αρχηγός Ηλίας Μανίκας, ο οποίος στο 49' ευστόχησε από την άσπρη βούλα έπειτα από το πέναλτι που κέρδισε ο Μυστακίδης από τον Ταταρίδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά, αλλά στο 54' ο Πατσιογεώργος έκανε την απόκρουση του αγώνα, όταν στο σουτ του Πέεφ ακούμπησε όσο έπρεπε τη μπάλα για να χτυπήσει αυτή στη συμβολή των δοκαριών. Σημειώνεται ότι στις καθυστερήσεις ο Αγροτικός Αστέρας διαμαρτυρήθηκε για χέρι αμυνομένου, αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να γνωρίσουν την τρίτη ήττα τους σε ισάριθμα ματς...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Τσιάρας, Μάρκοβιτς, Νικολίτσης, Μυστακίδης (79' Αλεξίου), Μπουζούκης, Γιαννούλης (81' λ.τρ. Κρουσταλέλης), Μανίκας (87' Σταματής). 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Χατζηλιάδης, Κώτσιας (82' Παλάσκας), Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης (60' Καθάριος), Βελλίνης, Κρυστάλλης (46' Μίλιτς), Πέεφ, Καρακατσάνης.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Βάντσης (Δράμας)

Last modified onΚυριακή, 26 Οκτώβριος 2014 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep