Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αήττητος και στα Ψαχνά ο Άλιμος!

Ο Άλιμος των... ισοπαλιών απέσπασε 0-0 στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών.

Μία ακόμα «ζημιά» έκανε ο Άλιμος. Το Σάββατο (25/10) το απόγευμα οι νεοφώτιστοι δοκιμάστηκαν στα Ψαχνά απέναντι στον τοπικό Ηρακλή και κατάφεραν να πανηγυρίσουν την 3η ισοπαλία σε ισάριθμα ματς. Αυτή τη φορά, μάλιστα, κράτησαν και το μηδέν στην άμυνα (0-0).

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά αυτή ήταν ανούσια, με τον Άλιμο να δείχνει σε ένα ακόμα ματς πολύ καλή αμυντική λειτουργία και να «χτυπά» στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα, στο 57' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σαγανά, αλλά ο Μανιάτης που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα κράτησε το μηδέν παθητικό.

Η ομάδα της Εύβοιας από την πλευρά της, έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς στο 84'. Σε σέντρα του Γουόρντεν ο Ποσίνκοβιτς έπιασε το σουτ, αλλά o Μπαντίκος έδιωξε με τις γροθιές.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Κούτσης): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Γκεμίσης (46' λ.τρ. Κοτίτσας), Ραπτάκης, Παπαδόπουλος, Ράντι (62' Ποσίνκοβιτς), Φλίγκος, Νάκα, Γουόρντεν.

ΑΛΙΜΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Σαγανάς, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Καραμέρης (69' Μπονγκ), Παντελής (76' Μαρσέλ), Καρδάρης, Μουρ, Δωροβίνης (88' Σταύρου), Γαβριήλ.

Διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)

Last modified onΣάββατο, 25 Οκτώβριος 2014 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep