Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρελαίνει κόσμο η Ζάκυνθος!

Ασταμάτητη η Ζάκυνθος, που πέτυχε το «τρία στα τρία» με εντός έδρας νίκη (1-0) απέναντι στον Αιγινιακό.

Οι νησιώτες παραμένουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας του βορείου ομίλου και διατηρούν το απόλυτο των αναμετρήσεων με το πέρας της 3ης αγωνιστικής. Ενώπιον σχεδόν 2.000 οπαδών τους, οι Ζακυνθινοί σημείωσαν ακόμη ένα τρίποντο (το πρώτο στην έδρα τους τη φετινή σεζόν), αυτή τη φορά απέναντι στον Αιγινιακό. Επικράτησαν 1-0 χάρη σε τέρμα του Ευθυμιάδη (σουτ) από το 10’.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να το διατηρήσουν στο πρώτο 45άλεπτο, το οποίο είχε λιγοστές φάσεις. Ο Αιγινιακός επιχείρησε να αντιδράσει μετά το γκολ των νησιωτών, εν τούτοις δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα, παρότι είχε την κυκλοφορία της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί. Έχασαν ευκαιρίες με τους Χατζησάββα στο 62’ και 83’, ενώ ο Αιγινιακός φάνηκε στη φάση του 89’, όταν ο Τέλλος έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς (73' Λέκκας), Φωτιάς, Οικονόμου, Αποστόλου (46' Πέττας), Βαρέλα, Κρισμάρεβιτς, Ευθυμιάδης, Χατζησάββας (90' Παπαδημητρίου).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος, Μπάρος, Γιαζιτζόγλου, Πάβλοβιτς, Πολύζος (46' Μπλάζεκ), Ζούρκος, Πέντα, Πόποβιτς (73' Ναουμτσέφσκι), Κουτσοσπύρος, Καζάκης (68' Δεμηρτζόγλου).

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Μεσσήνης, Σιδέρης (Αχαΐας)

Last modified onΣάββατο, 25 Οκτώβριος 2014 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep