Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταιγίδα η... ΑΕΚ

Ο Πέτρος Μάνταλος με ένα γκολ και μια ασίστ έδωσε τη νίκη με 2-0 στα Χανιά.

Η ΑΕΚ παρά τις κακές καιρικές συνθήκες στα Περιβόλια βρήκε τρόπο να παίξει ποδόσφαιρο (βοήθησε ο άψογος αγωνιστικός χώρος), να ξεκλειδώσει την άμυνα του ΑΟ Χανιά και να πανηγυρίσει το 3Χ3 στο πρωτάθλημα απέναντι στους δυνατούς αντιπάλους του ομίλου της. Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 75ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ, που όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ήθελε να κάνει σέντρα. Μερικά λεπτά αργότερα και ενώ ο ΑΟΧ προσπαθούσε να αντιδράσει, ήρθε η εκτέλεση φάουλ από αριστερά από τον Μάνταλο. Αυτή τη φορά η σέντρα έφτασε στο κεφάλι του Κολοβέτσιου, ο οποίος με κεφαλιά «κρέμασε» τον Ρίζο για το 2-0.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ένωση ξέφυγε από τους διώκτες της, είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στον 1ο όμιλο και έβγαλε χωρίς απώλειες ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, δείχνοντας από την αρχή ότι δύσκολα θα την ρίξει κάποιος από την κορυφή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

AO XANIA (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παπατζίκος, Εσόνο, Μανωλάς, Γκότοβος, Σιλιγαρδάκης, Γκούμας (80' Καραγιάνης), Καμινιώτης, Γουέλκαμ, Κρητικός (52' Καραλής), Πάγκαλος.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης (64' Ζόριτς), Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γεωργέας, Κορδέρο, Πλατέλλας (87' Ντακόλ), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (90' Ρόβας), Αραβίδης.

Διαιτητής: Καρυοφύλλης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κοτζαμανίδης, Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

Last modified onΠαρασκευή, 24 Οκτώβριος 2014 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep