Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μάτωσε... για την πρώτη νίκη

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 3-2 με ανατροπή του Απόλλωνα 1926 παρότι προηγήθηκε και έμεινε με δέκα παίκτες.

Η ομάδα του Βόλου πήρε στο ΕΑΚ το εύκολο γκολ ψυχολογίας με τον Κούτσι μόλις στο 7ο λεπτό, κράτησε την πρωτοβουλία μέχρι το ημίωρο χωρίς να φτάσει σε δεύτερο τέρμα και από εκεί και πέρα ο Απόλλων 1926 του έκανε δύσκολη τη ζωή. Η ομάδα της Καλαμαριάς πίεσε, έκανε φάσεις και ισοφάρισε με τον Ευσταθίου στο 27ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Κατσιαρού.

Στη συνέχεια ο Απόλλων είχε χαμένες ευκαιρίες και δοκάρι (36') με τον Τσούτση, ενώ στο 56ο λεπτό έκανε το 2-1 μετά από τραγικό λάθος της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Ωστόσο, η αντίδραση ήταν άμεση από τους Θεσσαλούς. Στο επόμενο λεπτό ο Μέζα σούταρε και ο Μακρυδημήτρης στην επαναφορά ισοφάρισε, ενώ δύο λεπτά μετά ήρθε η ολική ανατροπή με τον Μέζα να κάνει αυτή τη φορά πάσα στην περιοχή και τον Μπιτάνγκ να τη στέλνει στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ μετά από στρώσιμο του Νικολιά στο 59ο λεπτό.

Η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπάρμπα για τον Ολυμπιακό Βόλου άλλαξε τις ισορροπίες και έδωσε πάλι χώρο στον Απόλλωνα, με αποτέλεσμα να δεχθούν πίεση οι «ερυθρόλευκοι». Αυτή τη φορά, όμως οι γηπεδούχοι άντεξαν και πήραν τη νίκη με 3-2, που ήταν η πρώτη τους στο πρωτάθλημα μετά από δύο ήττες.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Κολίτσι, Ζέρης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μακρυδημήτρης, Μαρτίνεθ (46' Μέζα), Πινάρες, Νικολιάς (67' Κεσίδης), Μπιτάνγκ, Κούτσι (83' Διαμαντόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Θωμάς Γράφας): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Δήμου (87' Καράμπελας), Μπερτέν, Ακασού (80' Σουλίδης), Ολίσε, Νατσιόπουλος (68' Γκέσιος), Τσούτσης, Ευσταθίου, Β. Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουντουρέλης, Ντάλλας (Αθηνών)

Last modified onΠαρασκευή, 24 Οκτώβριος 2014 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep