Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Τον... λύγισε στο 87'!

Ο Απόλλων Σμύρνης είδε κι έπαθε να επικρατήσει 1-0 του Φωστήρα, που φωνάζει δικαιολογημένα για επιθετικό φάουλ στο γκολ του Κοτσώνη.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις στη Football League ο Απόλλων Σμύρνης. Αφού πέταξε στα σκουπίδια ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον μαχητικό Φωστήρα, στο δεύτερο «ανέβασε» στροφές με την είσοδο του Πάολο Φαρινόλα, πίεσε και τελικά κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα που παραβιάζει φέτος την εστία του Φονέα!

Ήταν το 87' όταν ο Κυριάκος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Κοτσώνης με κεφαλιά βρήκε δίχτυα! Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ και η αλήθεια είναι ότι ο κεντρικός αμυντικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» «γκρεμίζει» με σπρώξιμο τον Κακαρά. Δικαιολογημένες οι φωνές από πλευράς φιλοξενούμενων, οι οποίοι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχαν καλή αμυντική λειτουργία και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης (78' Κυριάκος), Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Σέτι, Γκονζάλες (74' Κυβελίδης), Βάντερσον, Λαγός, Αλίπιο (46' Φαρινόλα), Ανγκούλο.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Κρητικός, Γρομητσάρης, Σακελλαρίου (62' λ.τρ. Ψυχογιός), Μπίρης, Τεγούσης, Μπελέρη (77' Μήτκας), Κακαράς, Ράμα, Σιώπης, Κανελλόπουλος (54' Τσεμπέσι).

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Μαρνέζος, Καλφάκης (Χανίων)

Last modified onΣάββατο, 11 Οκτώβριος 2014 01:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep