Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτο βήμα με Ρεπετσά

Η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον βόρειο όμιλο με γκολ του Θανάση Ρεπετσά στο τέλος.

Η Λαμία μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, στην επιστροφή της στη Football League μετά από 34 χρόνια και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα έστω και στο τέλος με ένα σουτ του Θανάση Ρεπετσά μέσα από την περιοχή (82').

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδα ρης Φθιώτιδας είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο μέρος, πίεσαν τους αντιπάλους τους, αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν το άγχος τους νωρίς με ένα γκολ. Η άμυνα του Αγροτικού πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές σε προσπάθειες του Γιενγκά, του Φράγκου και του Νεόφυτου που είχε και δοκάρι, αλλά δεν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το ανέλαβε ένας αμυντικός, ο Θανάσης Ρεπετσάς, που είχε προωθηθεί αρκετές φορές σε στημένες φάσεις στην περιοχή του Αγροτικού και στο 82ο λεπτό κατάφερε με σουτ έπειτα από εκτέλεση φάουλ από αριστερά και κεφαλιά του Γιενγκά να ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια έτρεξε να πανηγυρίσει στην ιστορική του επιτυχία στις εξέδρας, ξέχασε πως είχε κίτρινη κάρτα και είδε δεύτερη που άφησε τους γηπεδούχους με δέκα ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια ο Αγροτικός Αστέρας πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τίποτε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Βασιλόγιαννης, Φράγκος (55' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Γιενγκά (84' Κωστόπουλος), Κούρτζουριτς (46' Μουμίν).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης (29' Σαμουηλίδης), Κώτσιας, Καπίας (84' Κρυστάλλης), Γεωργιάδης, Καθάριος (57' Βελλίνης), Καρακατσάνης, Σκλιοπίδης, Μίλιτς, Πέεφ.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Αργυρός, Γιανουγλίδης (Αθηνών)

Last modified onΣάββατο, 11 Οκτώβριος 2014 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep