Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Ερμιονίδα στους «32»!

Η Ένωση Ερμιονίδας υποχρέωσε σε ήττα (2-1) τον Παναιγιάλειο και πέρασε στους «32» του Κυπέλλου!

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η νεοφώτιστη Ένωση Ερμιονίδας το απόγευμα της Κυριακής (14/09). Η ομάδα της Αργολίδας αν και στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί 1-0 από τον Παναιγιάλειο, παρατάχθηκε στη ρεβάνς του Αιγίου αποφασισμένη να κάνει την ανατροπή και τελικά τα κατάφερε!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 8’ με τον Σκαρτσίλα και προφανώς νόμιζαν ότι «καθάρισαν». Ωστόσο, η Ένωση Ερμιονίδας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσα με τον Βλαχόπουλο και στο 52' ο Καραδέμητρος διαμόρφωσε το 2-1 και χάρισε το εισιτήριο στην ομάδα του! Ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε, αλλά απογοήτευσε τους οπαδούς του στο πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της φετινής σεζόν…

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νάστος - Τσατσαρής, Κιοσσές, Πούρης, Παβίσεβιτς

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Νάστος, Τσατσαρής(62' Κατσικοκέρης), Κοιλιάρας, Μπούνας, Ατματσίδης, Σκαρτσίλας (50' Πόνσε).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πουρής, Λίτσης, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Τζανής, Σβόγιτς (80' Κολόκας), Κιοσσές, Καραδέμητρος (89' Στοϊμίροβιτς), Παβίσεβιτς, Βλαχόπουλος (72' Γυφτοκώστας), Σαμαράς.

Διαιτητής: Καριοφύλλης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κοτζαμανίδης, Σγαντζός (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep