Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με... υπογραφή Κραβαρίτη

Με... ήρωα τον Κραβαρίτη, ο Εθνικός πήρε 0-0 από την Καρδίτσα και προκρίθηκε στους «32».

Ο Εθνικός Σερρών, στην πρώτη του παρουσία με το νέο του όνομα, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, εξασφάλισε την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τους Θεσσαλούς στο δημοτικό γήπεδο Σερρών και προχωρά στον θεσμό χάρη στο 1-1 του πρώτου αγώνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης, ήταν ο τερματοφύλακας Πέτρος Κραβαρίτης, ο οποίος με σωτήριες επεμβάσεις στην επανάληψη, απορρόφησε την επιθετικότητα των φιλοξενούμενων, που ήταν ανώτεροι αλλά όχι και ουσιαστικοί.

Η Αναγέννηση μπήκε επιθετικά στο ματς αναζητώντας το γκολ που θα της έδινε προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη μετέφεραν το παιχνίδι στην περιοχή του Κραβαρίτη και άσκησαν πίεση δίχως όμως να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία αν εξαιρεθεί το σουτ του Μίχου στο 10' που σταμάτησε ο 27χρονος γκολκίπερ του Εθνικού.

Στην αντίπερα όχθη, οι Σερραίοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, ενώ είχαν πρόβλημα στην ανάπτυξη επειδή δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά, μόλις στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με το άστοχο σουτ του Ναστέφσκι.

Στην επανάληψη, ο Εθνικός εμφανίστηκε βελτιωμένος και ισορρόπησε το ματς, όμως με την πάροδο του χρόνου, οι Θεσσαλοί ανέλαβαν και πάλι τα ηνία. Άλλωστε, ήταν εκείνοι που χρειάζονταν το γκολ. Από το 65' η Αναγέννηση κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, που όμως, σταματούσαν στον γκολκίπερ Κραβαρίτη.

Ο τερματοφύλακας του Εθνικού Σερρών βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και πραγματοποίησε τουλάχιστον τέσσερις σωτήριες επεμβάσεις σταματώντας αντιπάλους (68' Μπουντούρης, 70' Χατζηρίζος, 74' Μαυρίας) αλλά και... συμπαίκτες (στο 79' ο Τσουβαλτσίδης λίγο έλειψε να σκοράρει σε βάρος της ομάδας του), κρατώντας το 0-0 ως το 96' οπότε και ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Νικολίτσας, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Σαββίδης (79' Μερεσιώτης), Χατζηδημητρίου, Πάλλας, Ναστέφσκι (58' Τσιλούλης), Κωνσταντινίδης (68' Μαρίνου).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Χατζηρίζος, Μπουντούρης (86' Μπιτέλης), Ρόβας, Σάββας (70' Τζέκος), Γκουγκούδης, Νίκιτς, Βουτσιάς (62' Μαυρίας), Παναγιωτόπουλος, Κουλουχέρης, Μίχος.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουκόλης, Σαββίδης - Νίκιτς
ΚΟΚΚΙΝΗ:
Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Κατσικογιάννης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014 23:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep