Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη χωρίς... σοβαρότητα

Ο ΑΟ Χανιά επικράτησε με 3-2 στην Καισαριανή του Αλίμου και δεν πλήρωσε την έλλειψη σοβαρότητας που είχε.

Μετά το 4-0 της πρώτης αναμέτρησης ήταν λογικό πως ο ΑΟ Χανιά θα είχε πιο εύκολο έργο στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άλιμο. Οι ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλου έδειξαν περισσότερη χαλαρότητα από όσο έπρεπε, βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές και σοβαρεύτηκαν όταν ο τεχνικός των Κρητικών τους φώναξε από τον πάγκο. Έτσι, έφτασαν στην επικράτηση με 3-2 και πέρασαν στους «32» του Κυπέλλου. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31' με τον Καραμέρη, με τον ΑΟΧ να ισοφαρίζει στο 65' με τον Κοντέων. Ακολούθησε νέο γκολ από τους τυπικά γηπεδούχους (πέν. Ιωάννου), αλλά οι Κρητικοί πήραν τη νίκη χάρη σε δύο γκολ σε δύο λεπτά από τους Κρητικό, Νικολόπουλο (αυτογκόλ). 

ΑΛΙΜΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Βλάχος (78' Μαυρίδης), Γούλας, Γαβριήλ, Καραμέρης, Παντελής (79' Μουρ), Καλαϊτζίδης, Δάρρας (18' Νικολόπουλος). Ιωάννου, Κάρδαρης, Βιγιαφάνε, Μπεριέξ.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παγώνης (82΄Εσόνο), Μανωλάς, Κοντέων, Γκότοβος, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης (46' Οικονομόπουλος), Καραγιάννης, Καραλής, Κρητικός, Πάγκαλος (75' Γουέλκαμ).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

76' ΓΚΟΛ 2-3 Σε γύρισμα του Πάγκαλου στην περιοχή, ο Νικολόπουλος στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

74' ΓΚΟΛ 2-2 Ο Κρητικός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία προσπάθεια του Καραγιάννη που πέρασε δύο παίκτες και τον έβγαλε μόνο του.

70' ΓΚΟΛ 2-1 ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ του Αλίμου, ο Κοντέων κράτησε τον Γούλα και ο Ιωάννου από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

65' ΓΚΟΛ 1-1 Ο Καραγιάννης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κοντέων με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλίμου.

31' ΓΚΟΛ 1-0 Με σουτ έξω από την περιοχή του Καραμέρη, ο Άλιμος σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ σε επίσημο παιχνίδι.

ΚΙΤΡΙΝΗ: Καραμέρης, Καλαϊτζίδης - Καμινιώτης, Μανωλάς, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης Καραγιάννης

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δόσκορης, Δουδούμης (Φθιώτιδας)

Last modified onΚυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep