Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παναχαϊκή... επόμενης φάσης

Το 3-0 της Παναχαϊκής επί του Πανηλειακού κάνει τυπική την υπόθεση της ρεβάνς του κυπέλλου στον Πύργο. 

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ήταν η Παναχαϊκή στο ματς Κυπέλλου με τον Πανηλειακό και πήρε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου. Η ομάδα του Πύργου έδειξε πως χρειάζεται αρκετή ακόμη δουλειά για να δημιουργήσει σοβαρές αντιστάσεις σε οποιαδήποτε ομάδα. Το τελικό 3-0 μπορεί να μοιάζει και λίγο, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα δεν κατάφερε να έχει σωστή λειτουργία και οι Αχαιοί δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα και θα μπορούσαν να είχουν σημειώσει περισσότερα γκολ. 

Ο Άλα εκμεταλεύθηκε νωρίς τα κενά στην άμυνα και με κεφαλιά στην περιοχή άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό και στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρουκάκης με δύο γκολ έγραψε το τελικό 3-0, ενώ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσει χατ τρικ.  

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός)Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοχρήστος (81' Πλέγας), Άλλα, Ντα Κόστα (76' Μαζιώτης), Γκαντιάγκα, Μπαλού, Ζλατκόφσκι, Μαρουκάκης, Χαρτσιάς (56' Χούσα).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Λούκα Καβάλo)Γκίνης, Κολιός, Φουρτούνης, Δημητρουλόπουλος (55' Μπαξεβάνος), Δαλκίδης, Εμμανουήλ (85' Αλμπάνης), Νικολόπουλος, Γραικός, Κασνέτση, Κυριακάκης, Τσίτας (61' Μπουντόπουλος). 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

77' Ο Μαρουκάκης έφυγε στην κόντρα, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το σουτ, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

63' κίτρινη κάρτα στον Κολιό του Πανηλειακού για φάουλ

52' ΓΚΟΛ 3-0 Ο Ματσθαίος Μαρουκάκης έστειλε πάλι την μπάλα στα δίχτυα του Πανηλειακού με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

49' ΓΚΟΛ 2-0 Λάθος της άμυνας του Πανηλειακού από την πίεση του Ζλατκόφσκι που έκανε το σουτ και πριν περάσει η μπάλα την γραμμή την έσπρωξε ο Μαρουκάκης πιο βαθιά στην εστία. 

έναρξη δεύτερου μέρους 

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

τέλος πρώτου ημιχρόνου

45+1 κίτρινη κάρτα στον Κάργα της Παναχαϊκής 

44' σέντρα του Κοντοχρήστου, ο Γκαντιάνγκα έκανε την κεφαλιά που πέρασε πάνω από την εστία του Πανηλειακού.

42' κίτρινη κάρτα στον Δημητρουλόπουλο του Πανηλειακού για σκληρό μαρκάρισμα.

38' σουτ έξω από την περιοχή για την Παναχαϊκή που κρατά την πρωτοβουλία στην αναμέτρηση, χωρίς να δείχνει ο Πανηλειακός τη διάθεση να πάρει γήπεδο.

30' ΔΙΑΚΟΠΗ για δύο λεπτά, ώστε να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές επειδή η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή.

20' ΓΚΟΛ ο Άλμπι με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανηλειακού μετά από ωραία σέντρα του Χαρτσιά.

17' κίτρινη κάρτα στον Μαρουκάκη της Παναχαϊκής για προβολή με τα δύο πόδια σε διεκδίκηση χαμένης μπαλιάς στην περιοχή με τον τερματοφύλακα του Πανηειακού.

15' σέντρα του Κοντοχρήστου από αριστερά, κεφαλιά του Μαρουκάκη μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πανηλειακού.

13' γέμισμα στην περιοχή του Πανηλειακού, σουτ του Χαρτσιά μπροστά από το πέναλτι, αλλά ο Γκίνης μπλόκαρε την μπάλα. 

8' κίτρινη κάρτα στον Κοντοχρήστο της Παναχαϊκής για τράβηγμα από την φανέλα.

6' Η Παναχαϊκή έχει ξεκινήσει καλύτερα την αναμέτρηση, πιέζει την άμυνα του Πανηλειακού και προσπαθεί να κάνει τις πρώτες τελικές της προσπάθειες. 

Έναρξη της αναμέτρησης 

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουτσόγιαννος, Αργυρός (Αθηνών)

Last modified onΠέμπτη, 28 Αύγουστος 2014 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep