Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τους... Τσά(ουσης)κισε στο τέλος!

Τεράστια νίκη σημείωσε απέναντι στην ΑΕΛ ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» επικράτησαν 2-1 των «βυσσινί» στις Σέρρες σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά νεύρα και γρήγορο ρυθμό.

Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους (40') ο Πανσερραϊκός μπήκε μπροστά στο σκορ. Πιο πολύ χάρη στο ολέθριο σφάλμα του Σωτηρίου, ο οποίος δεν κατάφερε να μπλοκάρει το ανάποδο ψαλίδι του Γκόμεζ κι ενώ η μπάλα έφυγε ουσιαστικά μέσα από τα χέρια του. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά και ισοφάρισε στο 55' με τον Τσιμπάμπα που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μπαλιά του Ααράμπ, που ξεκλείδωσε τη σφικτή άμυνα των Σερραίων.

 

Ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες από τους ποδοσφαιριστές και είτε η μία είτε η άλλη ομάδα σκόραρε δεν θα προξενούσε εντύπωση. Πανσερραϊκός και ΑΕΛ απέδειξαν ότι δίκαια αποτελούν τα φαβορί για άνοδο με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Τελικά η απόφαση του προπονητή του Πανσερραϊκού, Παύλου Δημητρίου, να περάσει στο παιχνίδι τον Αντώνη Τσαούση αποδείχτηκε καταλυτική, αφού ο νεαρός έκανε το 2-1 και χάρισε τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Πανσερραϊκός: Γουμάγιας, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Ντιόγκο, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Ανάκογλου (90+1' Κονέ), Γκόμεζ (69' Βουτσιάς), Βρούτσινα (79' Τσαούσης), Στεφανίδης.

 

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κολοβέτσιος, Ταλ, Καλί, Χατζής, Σιατραβάνης, Γκονζάλες (25' Ααράμπ), Τσιμπάμπα, Σεσίνια (80' Πλιάγκας), Χασομέρης (79' Ζεκίνια).

 

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό.

Last modified onΤετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2011 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep