Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλει πόντο για... Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει πλέον ισοπαλία στα Χανιά μετά τη νίκη του επί του Αιγινιακού (2-0) και τα τρίποντα της Κέρκυρας και της Νίκης Βόλου.

Ο βαθμός της ισοπαλίας είναι πλέον απαραίτητος για τον Ολυμπιακό Βόλου στα Χανιά για να παίξει την άνοδό του στον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη. Η νίκη επί του Αιγινιακού με 2-0 έδωσε τους τρεις βαθμούς, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν και θετικό - για τους ίδιους - αποτέλεσμα στα Ψαχνά, ώστε να έχουν περισσότερες ελπίδες για την δεύτερη θέση. Πλέον το τρίποντο της Νίκης Βόλου ουσιαστικά «κλείδωσε» τις θέσεις της ανόδου και ο ΑΟ Χανιά με τον Ολυμπιακό Βόλου θα δώσουν αγώνα για το ποιος από τους δύο θα παίξει μπαράζ ανόδου.

Για να πάρει την δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να ηττηθεί η Νίκη Βόλου εντός έδρας από τον Ηρακλή και να πάρει το τρίποντο ο ίδιος στα Χανιά. Τα Χανιά θέλουν μόνο νίκη και ο Ολυμπιακός Βόλου παίρνει την τρίτη θέση και με ισοπαλία.

Στα 90 λεπτά της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου ο Γκούρμα βρήκε πάλι το δρόμο για τα δίχτυα, σημείωσε από ένα στην έναρξη κάθε ημιχρόνου και έκρινε το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ακόμη δύο δοκάρια και έχασε την ευκαιρία για μεγαλύτερο σκορ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Ζέρης, Κατσιαρός, Μελίσσης, Πινδώνης, Ρόκας, Κολημήτρας, Κατσίκης (71' Κόμνος), Νικολιάς, Μπρέσκα (58' Μόνχε), Γκούρμα (81' Ιωάννου).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λιόλιος): Τόλιος (6' Φαρμάκης), Δήμου, Λιόλιος, Κωνσταντίνιδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Γκέσιος, Δεμηρτζόγλου (57' Κ. Αχαλινόπουλος), Μανζάνο (46' Κυνηγόπουλος), Κουτσοσπύρος. Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας) Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

Last modified onΤετάρτη, 28 Μάιος 2014 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep