Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γράφει ιστορία η Νίκη!

Η ομάδα του Βόλου νίκησε (1-2) εκτός έδρας τον Ηρακλή Ψαχνών και ό,τι και αν γίνει είναι τουλάχιστον τρίτη!

Μία από τις πιο σημαντικές νίκες της ιστορίας της ήταν αυτή επί του Ηρακλή Ψαχνών, στην Εύβοια, για τη Νίκη Βόλου. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 και πλέον θέλουν έναν βαθμό επί του αδιάφορου Ηρακλή, προκειμένου να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο στη Superleague. Όμως ό,τι και αν γίνει από εδώ και στο εξής, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έχει ήδη εξασφαλίσει την τρίτη θέση, που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη.
Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τα Ψαχνά, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με τη Νίκη να είναι ανώτερη και να έχει και δοκάρι με τον Μανουσάκη, στο 44'. Στο δεύτερο μισό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τζιώρα, με τους Ψαχνιώτες να ισοφαρίζουν στο 66' με τον Ντελέκο. Στο 71' ο νεοεισελθόντας Ισαάκ με κοντινό πλασέ έφερε τη Νίκη εκ νέου σε θέση οδηγού, χαρίζοντάς της την πολύ σπουδαία επικράτηση.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Β. Πατσατζόγλου (83' Ντινιωτάκης), Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος (46' Ντελέκος), Χ. Πατσατζόγλου, Τζανής, Οχάντζα (20' λ. τρ. Καλαϊτζίδης), Σταματής, Κρητικός, Γκμπαγκουιντί.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Σοϊλέδης, Μπιτσάκος (83' Ακασού), Πινιέιρο, Σουλίδης (59' Ισαάκ), Μανουσάκης, Ανιέτε (74' Μπακάλης), Τζιώρας.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Last modified onΤετάρτη, 28 Μάιος 2014 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep