Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έκλεισε θέση στα play off

Επιβλητική εμφάνιση του Αιγινιακού, που νίκησε 3-0 της Ζακύνθου και πανηγύρισε την είσοδό του στα play off.

 

Ο Αιγινιακός εκμεταλλεύθηκε το καλό του πρώτο ημίχρονο, μετέτρεψε σε… τυπική διαδικασία το δεύτερο, οπότε θέλησε να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ, και κατάφερε να φύγει νικητής από το νησί. Επικράτησε 3-0 της Ζακύνθου και πλέον έχει στρέψει το μυαλό του στην κλήρωση των play off.

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Επτανήσιων με γκολ στο 17’ και ο Μανζάνο πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, που απέκτησε θέση ισχύος στο ματς. Στο 13’ η Ζάκυνθος είχε δοκάρι με τον Σολφερίνο, ενώ στο 37’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κουτσοσπύρο.

Στο δεύτερο μέρος, η Ζάκυνθος πίεσε, ισορρόπησε το παιχνίδι, είχε τις φάσεις για να πετύχει ένα τέρμα και να μειώσει δίχως όμως να τα καταφέρει.. Απεναντίας, ο Αιγινιακός σε μία από τις λιγοστές φάσεις του δευτέρου 45αλέπτου, πέτυχε και το τρίτο τέρμα. Σκόρερ ο Ζούρκος στο 84’.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Σολφερίνο (87' Χατζησάββας), Οικονόμου, Τορεζάνι, Σκαθαρούδης, Αποστόλου (46' Τσερκετάνι), Ρούγιοβιτς, Μπίρης, Φωτιάς, Πετράκος, Κυριακίδης (80' Βλαχοκυριάκος).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Λαζαρίδης (78' Δεμηρτζόγλου), Φαμπίνιο(51' Καρλάο), Ζούρκος, Αχαλινόπουλος Κ. (70' Γεωργίου), Μανζάνο, Κουτσοσπύρος.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Σερεμέτης, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

Last modified onΚυριακή, 23 Μάρτιος 2014 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep