Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έμφραγμα στο 92’!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε (2-1) τον Ηρακλή και διατήρησε το ενδιαφέρον στη μάχη της τετράδας.

Εφτάψυχη αποδείχτηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η θεσσαλική ομάδα γνώριζε πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Ηρακλή ότι είχε λίγες ελπίδες συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου, όμως παρά το γκολ που δέχτηκε στο 25’ από τον Τσιλιανίδη, απάντησε άμεσα (28’) με τον Χατζηρίζο. Ο πόντος έδειχνε να βολεύει τον Γηραιό, καθώς έτσι θα κλείδωνε τη συμμετοχή στην τετράδα, με αποτέλεσμα ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο να πέσει αισθητά.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα αναδεικνύονταν ισόπαλες (1-1), στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε η μεγάλη ανατροπή! Ο Υφαντής που είχε περάσει σαν αλλαγή «κρέμασε» τον Κολίτσι και χάρισε το τρίποντο στους Θεσσαλούς, έπειτα από μπαλιά του Κουκούλη! Ακόμα, βέβαια και έπειτα από αυτή τη νίκη το έργο της Καρδίτσας παραμένει δύσκολο, καθώς θέλει στραβοπάτημα του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο απέναντι στη Ζάκυνθο και παράλληλα νίκη της στο Πανθεσσαλικό απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Σάββας, Χατζηρίζος, Κουκούλης, Δημόπουλος (83' Κόκκινος), Καραχάλιος, Γεωργακόπουλος, Γήτας (59' Υφαντής), Μπουντούρης (68' Μαυρίας), Μπιτέλης, Γκουγκούδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κολίτσι, Παπαστεριανός, Κοντέων, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης, Τσιλιανίδης (87' Κουρδάκης), Ζάχορα, Ονουάτσι (90'+1' Ματσούκας), Σκόρτσα (74' Σιατραβάνης).

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Δόσκορης (Φθιώτιδας)

Last modified onΔευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 01:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep