Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έπιασε δεκάρι η Καρδίτσα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε το πέμπτο διπλό (1-3) αυτή τη φορά στα Γιαννιτσά και συνεχίζει να κάνει όνειρα για play off.

Οι Θεσσαλοί πήραν το εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, βρίσκονται πλέον στην 4η θέση, αλλά έχοντας ένα ματς περισσότερο έναντι του Ηρακλή (39 βαθμούς) και του Αιγινιακού (40 βαθμούς). Οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν για δέκατο ματς αήττητοι, ενώ τα Γιαννιτσά προσπάθησαν, όμως είδαν να χάνουν δύο φορές τους δύο διαθέσιμους τερματοφύλακες λόγω τραυματισμού. Στο 15’ τον Χατζιλάρι και στο 60’ τον Χομσίογλου. Επιστρατεύτηκε κάτω από τα γκολποστ ο Σάρρος, που μέχρι εκείνο το λεπτό έπαιζε στην άμυνα…

Η Αναγέννηση Καρδίτσας μετουσίωσε την υπεροχή του πρώτου μέρους πετυχαίνοντας δύο γκολ με πρωταγωνιστή τον Γκουγκούδη. Στο 18’ και 31’ πήρε κεφάλι δύο τερμάτων, εν τούτοις η Αναγέννηση Γιαννιτσών ισορρόπησε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Κατάφερε να μειώσει στο 45+1 με δυνατό σουτ του Παλάσκα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε διαφορά δύο τερμάτων στο παιχνίδι, στο 54’, με το «παρθενικό» γκολ του Τιμόνοφ. Από εκεί και έπειτα, έγινε περισσότερο διαχείριση του παιχνιδιού, με λιγοστές φάσεις. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φανούν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού δεν απείλησαν καθόλου.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Θανάσης Δημόπουλος): Χατζιλάρι (15' Χομσίογλου, 60' Βάσος), Λαμπάκης, Μπαξεβάνος, Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Παλάσκας, Λυσίτσας, Μπονγκ (81' Ανδρεάκος), Τσιάμης, Ιορδανίδης, Αλέκου.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Σάββας (46' Χλωρός), Χατζηρίζος, Κουκούλης, Δημόπουλος, Καραχάλιος, Αναστασόπουλος (70' Μπιτέλης), Γκουγκούδης, Γεωργακόπουλος (79' Γήτας), Μπουντούρης, Τιμόνοφ.

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κελάζογλου, Διαμαντής (Χαλκιδικής)

Last modified onΚυριακή, 02 Μάρτιος 2014 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep