Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μάγκας Παναιγιάλειος στο Βόλο!

Σπουδαία νίκη (1-0) του Παναιγιαλείου απέναντι στον προβληματικό Ολυμπιακό Βόλου. «Τελειώνει» ο Ρόκα!

Το τρίποντο που θα του έδινε τον τίτλο του πρωταθλητή της κανονικής περιόδου έψαχνε ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στον Παναιγιάλειο, όμως η «Μαύρη Θύελλα» αποδείχτηκε ότι το ήθελε πολύ περισσότερο. Αν και αποδεκατισμένη η ομάδα του Αιγίου, μπλόκαρε τον πρωτοπόρο και τον υποχρέωσε στη δεύτερη διαδοχική ήττα του στο πρωτάθλημα και πρώτη στο ΕΑΚ για φέτος!

Ο Παναιγιάλειος είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι, υποχρεώσε σε πολλά λάθη τους γηπεδούχους και σε μία κόντρα επίθεση στο 77' ο Αργυρόπουλος με σουτ νίκησε τον Γκίτκο και εκτόξευσε την ομάδα του στη 2η θέση, τρεις πόντους πάνω από την 5η! Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε στις καθυστερήσεις δοκάρι με τον Γκούρμα, όμως προβλημάτισε έντονα με την απόδοσή του, με τους παίκτες του να δείχνουν πολύ άσχημο πρόσωπο από τότε που «κλείδωσαν» τη συμμετοχή στα μπαράζ.

Έπειτα από τέλος του αγώνα οι πληροφορίες ήθελαν τη διοίκηση να σκέφτεται το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας με τον Χουάν Μανουέλ Ρόκα, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται άμεσα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Γιαλούσης (58' Καρίλ), Κατσιαρός, Κωστούλας (78' Κατσίκης), Αρβανίτης, Καρράς, Κριστόμπαλ (46' Δεινόπαπας), Πινδώνης Μπρέσκα, Νικολιάς, Γκούρμα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ακπαρίδης (72' Σούλης), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Χρυσοφάκης (79' Αγουρίδης), Ατματσίδης, Νάστος, Μπουρλάκης, Αργυρόπουλος, Σκαρτσίλας (61' Διαμαντόπουλος).

Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Κύφος (Πιερίας)

Last modified onΚυριακή, 02 Μάρτιος 2014 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep