Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζωντανός για το θαύμα

Ο Πανηλειακός νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών και μείωσε τη διαφορά από την 4άδα στους τέσσερις πόντους.

 

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι οι πιθανότητες για το απόλυτο βαθμών δεν είναι υπέρ της ομάδας που καλείται να δώσει δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς. Ωστόσο, ο Πανηλειακός μετά το τρίποντο σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, ξεπέρασε χωρίς απώλειες και το εμπόδιο του Ηρακλή Ψαχνών, συνεχίζοντας την... κούρσα για το πλασάρισμα στην τετράδα.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης, η ομάδα του Πύργου κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο 11' μία στιγμή αδράνειας στην αμυντική γραμμή του Ηρακλή Ψαχνών, με τον Αλτιπαρμακόφσκι να σκοράρει με σουτ και να διαμορφώνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Κρητικό, πήραν μέτρα στο δεύτερο ημίχρονο και ο επιθετικός των «πράσινων» στο 76' έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο 85' για πέναλτι στον Σκοπιανό σκόρερ, όμως άλλη μεγάλη ευκαιρία η ομάδα της Εύβοιας δεν δημιούργησε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ήττα και να μπλέξει σε περιπέτειες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντέλης): Πίτκας, Γαλανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Καρασαλίδης, Βοσκόπουλος, Ολίσε, Κυριάκος (83' Κωνσταντινίδης), Λαλίν (64' Μπιτάνγκ), Λιόσης (90'+1' Γανωτής), Αλτιπαρμακόφσκι, Βανγκέλι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής (49' Καλαϊτζίδης), Νικολόπουλος, Παλαιολόγος, Τσιμότζι, Χ. Πατσατζόγλου, Γκεμίσης (68' Σταματής), Μπουμάλ, Στάγιτς (62' Ντινιωτάκης), Κρητικός.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Σερεμέτης (Μεσσηνίας), Βεργέτης (Αρκαδίας)

Last modified onΣάββατο, 01 Μάρτιος 2014 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep