Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η... ρεβάνς του Τυρνάβου

Ο Τύρναβος χωρίς να φορτσάρει επικράτησε 2-0 της Ζακύνθου, που δεν απείλησε καθόλου.

 

Ο Τύρναβος επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες και πήρε το δεύτερο σερί τρίποντο μετά το διπλό επί του Ηρακλή. Η θεσσαλική ομάδα πήρε τη ρεβάνς της ήττας (3-0) του πρώτου γύρου από τη Ζάκυνθο, η οποία στο «σπίτι» της μπορεί να τα πηγαίνει περίφημα, εν τούτοις εκτός έδρας έχει πρόβλημα, καθώς γνώρισε τη 10η ήττα της σε 11 ματς!

Στο πρώτο μέρος έγιναν ελάχιστες φάσεις. Ο Τύρναβος εκμεταλλεύθηκε την ολιγωρία της άμυνας της Ζακύνθου και με εκτέλεση πέναλτι του Κουρτεσιώτη στο 20’ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Νωρίτερα, στο 15’, οι νησιώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τέλλου στον Σκαθαρούδη. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 36’, ο Τύρναβος απείλησε, όταν ο Γεωργίου σέντραρε, αλλά ο Στασινόπουλος έδιωξε στη γραμμή.

Στο δεύτερο 45άλεπτο, ο Τύρναβος με ένα γκολ από τα... αποδυτήρια, στο 53’, και σκόρερ τον Σαχινίδη, «κλείδωσε» το τρίποντο, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν καθόλου. Στο 60’ ο Καραμανλής αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, διότι βιάστηκε να εκτελέσει το φάουλ.

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καραμανλής, Τέλλος, Μπάρος, Νταντίδης, Αντρέ, Σαχινίδης (74' Τσούκαλος), Γεωργίου (83' Καραγιάννης), Κανούλας (61' Ιβανίδης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Μπίρης, Στασινόπουλος, Τσερκετάνι, Αποστόλου, Τορεζάνι (67' Ρούγιοβιτς), Πέττας, Σκαθαρούδης, Κουνσόλο (56' Μπαλιόνε), Ντιαλό (54' Χατζησάββας), Χιράλδο.

Διαιτητής: Μανούρας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Κουρέντας, Νιώτη (Τρικάλων)


Last modified onΣάββατο, 01 Μάρτιος 2014 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep