Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Λάθη, δύναμη και 0-0

Εθνικός Γαζώρου και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες καλές φάσεις για τις δύο ομάδες.

Η δύναμη, η πίεση έξω από τις δύο εστίες, τα λάθη και οι ελάχιστες καλές στιημές ήταν αυτά που σημάδεψαν το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Γαζώρου και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα των Σερρών ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στις λίγες στιγμές που δημιούργησε δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση πήρε περισσότερο χώρο, προσπάθησε να βάλει την μπάλα στην περιοχή, όμως οι τελικές της προσπάθειες ήταν ελάχιστες και στα γεμίσματα που έκανε δεν βρήκε στόχο, με αποτέσμα να περιοριστεί με σουτ εκτός περιοχής.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό η Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται μια ανάσα από τις θέσεις των μπαράζ ανόδου, ενώ ο Εθνικός Γαζώρου έμεινε για 5ο διαδοχικό ματς χωρίς τρίποντο και συνεχίζει να υποχωρεί στη βαθμολογία...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Κουκόλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Νατσιόπουλος (70' Κωνσταντινίδης), Μπαργκά (79' Καράμπελας), Σκέριαντς (55' Σρντιτς), Τσουβαλτσίδης, Μπουντίνοφ.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Σάββας, Χατζηρίζος, Οικονόμου, Ρόβας, Αναστασόπουλος, Σίμωσης (63' Γεωργακόπουλος), Μίχος, Τιμόνοφ (57' Μπιτέλης), Χλωρός (87' Γήτας), Μπουντούρης. Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας) Βοηθοί: Χαρίτσης, Χούσκογλου (Θράκης)

Last modified onΔευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2014 21:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep