Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Τύρναβος του 0-0

«Λευκή» ισοπαλία και με την Κέρκυρα ο Τύρναβος, που είναι η 5η διαδοχική για την θεσσαλική ομάδα.

Σε μια αναμέτρηση που δεν είχε σπουδαίες φάσεις, ούτε ρυθμό, ο Τύρναβος και η Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 χωρίς να προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο Αλκαζάρ ή παρακολούθησαν την αναμέτρηση από την τηλεόραση.

Ο Τύρναβος μπήκε καλύτερα, πίεσε και προσπάθησε να φέρει την μπάλα στην περιοχή της Κέρκυρας, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιριές. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ιονίου έκανε τη πρώτη της τελική πριν το ημίωρο και γενικά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερους κινδύνους στην άμυνα των Θεσσαλών. Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης ήταν οι δύο φορές που έφυγε στην κόντρα ο Γεωργίου, αλλά ο Βρονταράς με τις εξόδους του τελείωσε τον κίνδυνο και κράτησε το 0-0. Έτσι, η διαφορά των Φαιάκών από τη 2η θέση διατηρήθηκε στους 8 πόντους, με τον Τύρναβο να βρίσκεται έξι από τις θέσεις των play off.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καραμανλής, Τέλλος (13' λ.τ. Σιάτρας), Ντατίδης, Τσούκαλος (65' Ροντρίγκο), Αντρέ, Ιβανίδης, Γεωργίου, Κανούλας (82' Σαχινίδης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης, Ζορμπάς (65' Σίκιμιτς), Σουάνης, Καραδέμητρος, Γκόμες, Μπεριάν (75' Γυφτοκώστας), Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος (83' Καραγιαννίδης), Κουτσόπουλος.

Διαιτητής: Γκράνας (Ξάνθης)

Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης)

Last modified onΔευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2014 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep