Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σόλαρε ο Πέλκας, ελπίζει η Καλαμαριά!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Πέλκας Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Πέλκας

 

Ο Απόλλων με υπέροχο γκολ του Πέλκα πέρασε από τη Δράμα και μπήκε γερά στο κόλπο της ανόδου.

Επιστροφή στις νίκες για την Καλαμαριά μετά την ήττα από τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου πέτυχε δεύτερο σερί διπλό κερδίζοντας 1-0 τη Δόξα Δράμας χάρη στον Δημήτρη Πέλκα, που έφτασε αισίως τα έξι τέρματα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με εκπληκτική ατομική ενέργεια, διέσχισε σχεδόν το μισό γήπεδο και έκρινε την αναμέτρηση σκοράροντας στο 26'. Από εκεί και πέρα ο Απόλλων έλεγξε το παιχνίδι, έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες για το 0-2 και παρότι έμεινε με δέκα στο 69' λόγω της αποβολής του Πόποβιτς (δεύτερη κίτρινη) δεν κινδύνευσε. Αλυτο αποδείχθηκε το πρόβλημα στο γκολ για τους Δραμινούς. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους έμειναν για πέμπτη σερί αγωνιστική άσφαιροι και φυσικά χωρίς νίκη (0-2-3). Κορυφαία στιγμή για τους γηπεδούχους στο 5', όταν ο Ετόφ με κεφαλιά ανάγκασε σε εντυπωσιακή απόκρουση τον Καρατζιοβαλή.
Συνθέσεις:
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Στεργιανός, Κίκοφ, Θεοδωρέλης, Γελαδάρης (46' Κάσσος), Βλασόπουλος (Διαμαντόπουλος), Ρούτσης, Περπερίδης (46' λ.τ. Κυριακίδης), Μοσχάκης, Στόικος, Ετόφ.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Λιόνης, Μπερτέν, Τσερκέζος, Πέλκας (78' Καθάριος), Τζανδάρης, Μωϋσίδης, Πόποβιτς, Παρμαξίδης, Ναλμπάντης (92' Προβατίδης), Αθανασιάδης (83' Αναστασίου).

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep