Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έκλεψαν» το τρίποντο τα Ψαχνά

Τα Ψαχνά έφυγαν νικηφόρα από την Πάτρα, επικρατώντας 0-1 της Παναχαϊκής.

Σε ένα παιχνίδι με ένταση, πολύ πάθος και αψιμαχίες, ο Ηρακλής Ψαχνών έφυγε με τους τρεις βαθμούς στο σακούλι του, επικρατώντας με 1-0 στην Πάτρα της Παναχαϊκής. Οι γηπεδούχοι είχαν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την υπεροχή, σπατάλησαν αξιοσημείωτες ευκαιρίες για να σημειώσουν εκείνοι πρώτοι γκολ, αλλά στην τελική προσπάθεια τα έκαναν... θάλασσα.
Εντέλει η ομάδα της Εύβοιας κέρδισε πέναλτι στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, απόφαση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στον κόσμο και στις τάξεις της Παναχαϊκής. Ο Κωστόπουλος έριξε στην περιοχή τον Κρητικό, ο Πατσατζόγλου δεν αστόχησε και στο 90' έγραψε το 0-1. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έγιναν... μαλλιά-κουβάρια, ο διαιτητής Σέζος διέκοψε προσωρινά το ματς και όταν το συνέχισε δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος.
Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Σπίνουλας, Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Φατιόν, Κιάσσος, Βιγιαφάνε (70' Πλέγας), Κοντογουλίδης (75' Αποστολόπουλος), Στεργίδης (88' Λίτσης), Πάτο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιόλογος, Τζανής, Παληγεώργος, Βιγιαρέχο (59' Νικολόπουλος), Πατσατζόγλου Χ., Τζιμότζι, Ντελέκος (50' Γκμπαγκουιντί), Τσούτσης, Μπουμάλ, Οχάντζα (26' Κρητικός).

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Χαδήμογλου (Μακεδονίας), Πεντζερετζής (Κιλκίς)

Last modified onΚυριακή, 02 Φεβρουάριος 2014 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep