Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί το ματς Βύζας – Παναχαϊκή (2-4) που διεκόπη στο 73’.

Ο αγώνας της Δευτέρας (16/12) στα Μέγαρα μεταξύ του Βύζαντα Μεγάρων και της Παναχαϊκής είχε τα πάντα. Έξι γκολ, κλειστές θύρες, τον παράγοντα των γηπεδούχων, Σωτήρη Μαυρονάσιο στον πάγκο αντί του Γιάννη Τοπαλίδη και… διακοπή στο 73’ λόγω βλάβης στην ηλεκτροδότηση! Για περισσότερο από μία ώρα έγινε προσπάθεια να αποκατασταθεί χωρίς αποτέλεσμα και τελικά οι δύο ομάδες θα παίξουν τα 18 λεπτά που απομένουν την Τρίτη (17/12).

Οι Αχαιοί με δύο γκολ του Μπόζιτς στο 16' και το 22' είχαν πάρει προβάδισμα δύο γκολ, όμως ο Αρναρέλης έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά στο 29' και συρτό σουτ στο 35'. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κοκκινόμαυροι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Μαραγκουδάκη στο 46’, ενώ τέσσερα λεπτά πριν τη διακοπή ο Κοντογουλίδης με προβολή έπειτα από τραγικό λάθος του Λούκιτς έκανε το 4-2.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιάννης Τοπαλίδης): Λούκιτς, Γιάντριτς, Δελάρδας, Μανδύλης, Μπελέρης, Ι. Μαζιώτης, Αρναρέλης, Παπαευθυμίου, Ζάρκος, Σταμόγιαννος, Μαρίνης.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Μπερτέν, Λίτσης, Σπίνουλας (46' Βασιλαντωνόπουλος), Βαγγελόπουλος, Γκαντιάγκα, Κιάσσος, Μπόζιτς, Κοντογουλίδης, Μαραγκουδάκης, Χοτζάλι (46' Πλέγας).

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Last modified onΤετάρτη, 18 Δεκέμβριος 2013 01:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep