Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περίπατος για τη Νίκη

Η Νίκη Βόλου επιβλήθηκε 3-1 του Βατανιακού και είχε εύκολο απόγευμα στην Κατερίνη.

Οι «κυανόλευκοι» ήθελαν να καθαρίσουν νωρίς το ματς και να διώξουν το άγχος και το κατάφεραν από το πρώτο 45λεπτο. Κατάφεραν να πάρουν διαφορά δύο τερμάτων με σκόρερ τον Ανιέτε στο 35’ και τον Μανουσάκη στο 45+2.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47’ ο Ισπανός μέσος, Αντόνιο Ανιέτε, ξαναχτύπησε και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Με σουτ έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Ο Ανιέτε πάντως είχε ακόμη δύο ευκαιρίες να διευρύνει τον δείκτη του σκορ στο 49’, 71’ και 82’. Στο 60’ και στο 88’ η Νίκη είχε και δύο δοκάρια με τον Ισαάκ.  Το μόνο που κατάφερε ο Βατανιακός ήταν να μειώσει (3-1) με σουτ του Γιαννούλη στο 58’.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κολαξίδης, Κωτσιόπουλος, Νταντάμης (79' Φουλίδης), Γιαπιτζής, Κουλίδης, Λαζαρίδης (54' Κυπαρίσσης), Μίλιεβιτς (69' Κατσαρός), Ζαγοριανός, Ποτουρίδης, Γιαννούλης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Χονδροδίνης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Παπαδόπουλος, Σεϊμάν (67' Χαρτσιάς), Μπακάλης (31' Ακασού), Ισαάκ, Ανιέτε, Γέσιτς (86' Μπιτσάκος), Μανουσάκης.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Δ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Γεωργάρας (Άρτας)

Last modified onΔευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep