Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Βατανιακός... ζει!

Δεύτερη νίκη του Βατανιακού στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 στην Πέλλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Σπουδαίο τρίποντο για τον Βατανιακό και μάλιστα εκτός έδρας, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η ομάδα της Πιερίας νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών, χάρη σε γκολ του Λαζαρίδη στο 38'. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί των πέντε αγώνων. Μάλιστα έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, στο 67', όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μοσχάκη ο Καράμπελας έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα της Πέλλας ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες το παιχνίδι, καθώς ο νεοεισελθών Στεργίδης πρόλαβε να δεχτεί κόκκινη κάρτα.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Κώστας Σταματίου): Κραβαρίτης, Χατζόγλου (46' Σιδηρόπουλος), Κουρούπης, Κάρταλ, Παλάσκας, Ιβανίδης, Μοσχάκης, Μπαργκά, Χαρμάνας, Αναστασίου (46' Καράμπελας), Λαμπάκης (68' Στεργίδης).

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδούνας, Κολαξίδης, Γιαλαμίδης, Κωτσιόπουλος (73' Στούμπος), Λαγδάρης, Γιαπιτζής (73' Μπουζούκης), Κουλίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Φουλίδης.

Last modified onΤετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 01:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep