Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Πιερικός είναι εδώ!

Η ομάδα της Κατερίνης νίκησε 2-1 τη Νίκη Βόλου και απομακρύνθηκε από τα χαμηλά πατώματα.

 

Νίκη πολύ σημαντική σε ό,τι αφορά στη συνέχεια για τον Πιερικό, σε βάρος της Νίκης. Οι Κατερινιώτες μετά το τρίποντο επί του Βατανιακού επιβλήθηκαν και της ομάδας του Βόλου, αποδεικνύνοντας ότι έχουν δυνατότητες να καταφέρουν σημαντικά πράγματα φέτος. Βέβαια, καθοριστικό ρόλο για την έκβαση της αναμέτρησης έπαιξε η ανόητη αποβολή του Ισαάκ στο 38', με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Σκόρερ για τους «μελανόλευκους» οι Καρτσαμπάς (49') και Αθανασίου (78'), ενώ για τη Νίκη μείωσε στο (0'+3' ο Τζιώρας. Οι «κυανόλευκοι» μετά το στραβοπάτημα (0-0) με τον Εθνικό Γαζώρου σκόνταψαν και στην Κατερίνη, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να ξεφύγει από την κορυφή με τέσσερις βαθμούς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Αποστολίδης, Ντόικιτς, Ελευθεριάδης, Καθάριος (74' Κέρι), Ιορδανίδης, Μανίκας (90' Ν. Ιορδανίδης), Νικολίτσης, Καρτσαμπάς, Αθανασίου, Ίτσιος (67' Σερέτης).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος (81' Μπιτσάκος), Παπαδόπουλος (78' Μπακάλης), Σεϊμάν, Ακασού (57' Τσίτας), Ισαάκ, Ανιέτε, Γέσιτς, Τζιώρας

Last modified onΚυριακή, 01 Δεκέμβριος 2013 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep