Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τον... κόλλησε στη λάσπη

Άλμα πρωτιάς ο Ολυμπιακός Βόλου, που έφυγε νικητής (1-0) από το Αίγιο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναιγιάλειο με 1-0 χάρη σε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αρκετή υπομονή στη συνέχεια. Η θεσσαλική ομάδα εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τις συνθήκες που υπήρχαν στο γήπεδο, σημείωσε ένα γκολ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο (11') και από εκεί και πέρα άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων που δεν μπορούσαν να γυρίσουν εύκολα την μπάλα. Ο

Δεινόπαπας κέρδισε πέναλτι από τον Ανδρούτσο, ο Καπετάνος δεν μπόρεσε να τον νικήσει από τα έντεκα βήματα, αλλά στην επαναφορά ο Γκούρμα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από διαγώνιο σουτ του Κατσίκη.  Ο Παναιγιάλειος κράτησε την κατοχή, τελείωσε το ματς με ποσοστό 63% και με κόρνερ 11-0, αλλά δεν κατάφερε να τα εξαργυρώσει με γκολ. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου με καλή άμυνα, χωρίς άγχος και σαφώς καλύτερη αντίδραση από τους γηπεδούχους πήρε αυτό που ήθελε και είναι πλέον μόνος πρώτος στην βαθμολογία και με απόσταση τριών βαθμών από την δεύτερη Καλλιθέα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος (57' Ρεκλείτης), Γκοτσούλιας (81' Αργυρόπουλος) Μπούνας, Φλίγκος, Σκαρτσίλας, Αλεξάντροβιτς (74' Διαμαντόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Καπετάνος (64' Κωστούλας), Πινδώνης, Κατσίκης (74' Γκέσιος), Δεινόπαπας (82' Παπανικόλας), Πόνσε, Γκούρμα.

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep