Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

45 λεπτά απόλαυση!

Η Ζάκυνθος έκανε το 4x4 μέσα στο νησί κερδίζοντας τον Τύρναβο με τρία γκολ (3-0) στο πρώτο μέρος.

Η Ζάκυνθος διεύρυνε το απόλυτο των νικών της μέσα στο νησί επικρατώντας 3-0 του Τυρνάβου. Οι παίκτες του Κολονέλο μπήκαν φουριόζοι στο ματς μετά το διπλό στη Δράμα και μέχρι το 33' είχαν παραβιάσει τρεις φορές την εστία των Θεσσαλών. Τα γκολ οι Οικονόμου (11' με πέναλτι), Οττα (21'), Κυριακίδης (33). Εξαιρετική απόδοση έπιασε και ο Σολφερίνο, που είχε συμμετοχή και στα τρία τέρματα. Στην επανάληψη ο Αγγελος Διγκόζης με δύο γρήγορες αλλαγές προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Ο Τύρναβος έγινε πιο επιθετικός, έφτιαξε ευκαιρίες, όμως δεν βρήκε ένα γκολ, που ίσως του έδινε κάποιες ελπίδες να κυνηγήσει κάτι καλύτερο στο φινάλε. Για τον Τύρναβο αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς εκτός έδρας.

Οι συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοβ, Οικονόμου, Σολφερίνο (83' Βυθούλκας), Κυριακίδης, Στασινόπουλος (64' Κουνσόλο), Πέττας, Τσερκετάνι, Μπίρης, Όττα (75' Βούκοβιτς), Σκαθαρούδης, Αποστόλου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλας, Σκούπρας, Σιάτρας, Πούτας (76' Ευαγγέλου), Τέλλος, Ζυγκερίδης (51' Βανγκέλι), Σαχινίδης, Ντατίδης, Ροντρίγκο Μπάρος, Κάρλος Αντρέ, Φελίπε (46' Γεωργίου).

Πατήστε ΕΔΩ για το live της αναμέτρησης.

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep