Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Του... πάνε τα εκτός έδρας!

Ο Αστέρας Μαγούλας νίκησε 1-0 τον Βύζαντα στα Μέγαρα και πανηγύρισε και πάλι το εκτός έδρας τρίποντο.

Του πάνε του Αστέρα Μαγούλας τα εκτός έδρας ματς. Μετά το «διπλό» στην Επισκοπή, η ομάδα της Δυτικής Αττικής κατέκτησε ακόμη μία νίκη μακριά από το «σπίτι» της. Ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε χάρη σε τέρμα της «χρυσής» αλλαγής του Αντώνη Πριόνα, του Σάκη Γκόγκα στο 78’. Ήταν αυτή που είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες με μοιραίο παίκτη τον Πέτρο Δημητριάδη, ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις (15’, 21’, 35’) δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Βύζας από την άλλη είχε δεξί δοκάρι με τον Ζάρκο στο 19’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, έγιναν λιγοστές φάσεις. Μία από αυτές την εκμεταλλεύθηκε ο Αστέρας Μαγούλας στο 78’. Ο Τριάντος εκτέλεσε το φάουλ, ο Στρατάκης έπιασε το πρώτο σουτ, η μπάλα κατέληξε στον Γκόγκα και αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-0 και πρόσφερε το δεύτερο συνεχόμενο διπλό στην ομάδα του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιάννης Τοπαλίδης): Λούκιτς, Σταμόγιαννος, Μανδύλης, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς (46' Αμπντουραχμάνι), Μπελέρης, Ιερ. Μαζιώτης, Ζάρκος, Αρναρέλης, Μαρίνης (46' Ταμπάκης), Μεντί (69' Σταμέλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος, Τριάντος, Στρατομήτρος, Νόνης, Έβερετ, Κάστρο (74' Ντιέγκο), Στρατάκης, Δημητριάδης, Μαρίνος (60' Γκόγκας), Κοτίτσας (30' λ.τρ. Ασλανίδης).

 

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Σαμοΐλης, Νάρης (Αθηνών)

Last modified onΤρίτη, 26 Νοέμβριος 2013 03:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep