Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα Γιαννιτσά βούλιαξαν τον Πιερικό

Η Αναγέννηση κατέκτησε το «διπλό» στην Κατερίνη, επικρατώντας 0-1 του Πιερικού.

 

Αποκλειστικός στόχος του Πιερικού στο ματς με τα Γιαννιτσά ήταν η νίκη. Στο γήπεδο όμως οι Κατερινιώτες φρόντισαν να δείξουν μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκαν από την Αναγέννηση των χιλίων προβλημάτων. Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Φοιρού είχαν φλύαρη υπεροχή, δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, σε αντίθεση με την ομάδα της Πέλλας που σκόραρε στην πρώτη της ουσιαστικά επιθετική προσπάθεια, με τον Χαρμάνα (8'). Όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο άγχος έπιασε τους παίκτες του Πιερικού, που δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη προσπάθεια μπροστά από την εστία του Κραβαρίτη. Αξιοσημείωτο του αγώνα η παρουσία στην εξέδρα του Α' ΔΑΚ του Κώστα Σταματίου, που κατά τα φαινόμενα θα αποτελέσει τον νέο προπονητή των Γιαννιτσών.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Αθανασίου, Νικολίτσης (78' Αποστολίδης), Ντόκιτς, Ιασωνίδης, Σερέτης, Καθάριος, Ιορδανίδης Γ., Μανίκας, Στεφανίδης (66' Τσιρλίδης), Κέρι (54' Ελευθεριάδης).

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Διονύσης Γρηγορόπουλος): Κραβαρίτης, Στεργίδης, Μπαργκά, Καρτάλ, Καράμπελας (66' Μπαξεβάνος), Μοσχάκης, Ιβανίδης, Παλάσκας, Κουρούπης, Χαρμάνας (61' Αναστασίου), Χατζόγλου (83' Γιανκούλιτσα).

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκδικής)
Βοηθοί: Γούτας, Διαμάντης (Χαλκιδικής)

Last modified onΚυριακή, 17 Νοέμβριος 2013 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep