Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τη σκόρπισε στους πέντε ανέμους...

Εύκολο έργο είχαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης απέναντι στη Ζάκυνθο Εύκολο έργο είχαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης απέναντι στη Ζάκυνθο

Η Νίκη Βόλου συνέτριψε με 5-0 τη Ζάκυνθο και έκανε το 4x4 εντός έδρας.

 

Η Νίκη Βόλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στη Ζάκυνθο φανερώνοντας τις διαθέσεις της από το δεύτερο μόλις λεπτό όταν και άνοιξε το σκορ με τον Παπαδόπουλο. Στο 9' έγινε το 2-0 από τον Ανιέτε (έκανε φοβερό παιχνίδι) και όλα ουσιαστικά τέλειωσαν πριν καλά καλά αρχίσουν. Οι νησιώτες προσπάθησαν να απαντήσουν σημαδεύοντας δύο φορές (4', 31') το δοκάρι του Αποστολίδη, με τους Οικονόμου και Πετράκο, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο αλλού πατούσαν και αλλού βρίσκονταν με συνέπεια να υποστούν τη συντριβή. Η Νίκη χαϊδεύοντας απλά το γκάζι έβαλε τρία γκολ σε διάστημα 18 λεπτών (66'-84') με τους Γκότοβο, Τζιώρα, Τσίτα και έφτασε σε μία επιβλητική νίκη.

Στα αξιοσημείωτα ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν δεχθεί ακόμη γκολ μέσα στο «Πανθεσσαλικό», καθώς και το γεγονός ότι είχαν απόψε πέντε διαφορετικούς σκόρερ! Από την άλλη η Ζάκυνθος σε τέσσερις εξορμήσεις της μακριά από το νησί μετρά ισάριθμες ήττες χωρίς ακόμη να έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το live της αναμέτρησης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Γκότοβος, Γιώτας, Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Μπακάλης, Αναστασόπουλος (63' Σεϊμάν), Μανουσάκης, Ανιέτε, Τζιώρας (77' Τσίτας), Γιέσιτς (73' Χαρτσιάς).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Οντο, Τσερκετάνι, Νομικός (17' λ.τ. Μπίρης), Φωτιάς, Νικολόπουλος (44' Κυριακίδης), Οικονόμου, Γιώρης, Πετράκος, Τορεζάνι, Οττα, Σολφερίνο (60' Κουνσόλο).

Διαιτητής: Κοεμτζίδης (Πιερίας)

Βοηθοί: Λαφαντζής, Καράμπουλας (Πιερίας).

Last modified onΚυριακή, 10 Νοέμβριος 2013 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep